Üllői úti részleg, 1082 Budapest, Üllői út 78.


Látogatási idő


A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján – egységesen minden fekvőbetegosztályon – látogatásra minden 14. életévét betöltött személynek a hét minden napján délelőtt 10 és 12 óra között, valamint délután 15 és 19 óra között van lehetősége az adott osztály által kijelölt látogatási helyszínen. Várandósosztályunkon és gyermekágyas osztályunkon a kórtermekben nincs lehetőség látogatásra, valamint a nőgyógyászati osztályunkon szintén nem tartózkodhatnak hozzátartozók az ötágyas kórtermeinkben.

Rendelési idő


Általános ambulanciánk munkanapokon 8 és 14 óra között áll pácienseink rendelkezésére.
Szakambulanciáink (STD-ambulancia; endokrinológiai ambulancia; GDM-ambulancia; habituális vetélők ellátása) előjegyzéssel dolgoznak. Időpontkérés: 06-1-459-1500-as számon, az 53365-as melléken lehetséges.
Műtéteink általában 8:30-kor, kivételes esetben korábban kezdődnek. Ezúton kérjük aznapi nagyműtétre érkező betegeinket, hogy legkésőbb 6:45 és 7 óra között érkezzenek meg Klinikánkra és a betegfelvételnél jelezzék, hogy aznapi műtétre érkeztek.

Ügyelet


Klinikánkon 14 óra után ügyeleti ellátás működik, ahova az akut panasszal bíró kismamákat, valamint nőgyógyászati pácienseket várjuk. Sürgősségi fogamzásgátló tabletta felírása munkanapokon 8 és 14 óra között az általános ambulancián történik.